Wie is MyWay?

 

portret will

Mijn naam is Will van Broekhoven . Ik ben getrouwd, heb drie zoons, een dochter en een kleindochter.

Ik studeerde af in Nijmegen als klinisch psycholoog, volgde daarna een opleiding Psychodrama, werd Master Practitioner NLP.

Ik werkte als docent en manager in het Hoger Beroeps Onderwijs, was directeur van een instelling voor psychosociale hulpverlening aan jongeren.

Van 1992 tot 2008 was ik actief als organisatieadviseur, opleider en teamtrainer. Ik gaf individuele coaching, met name voor managers in het bedrijfsleven.

Sinds enkele jaren ben ik me helemaal gaan toeleggen op coaching en therapie. Ik heb een particuliere praktijk, werk daarnaast in opdracht van bedrijven.

Als therapeut richt ik me op cliënten die geestelijk in orde zijn, al voelen ze zich misschien verward, leeg of depressief. Ze hebben alleen tijdelijk deskundige steun nodig om anders tegen de dingen aan te kijken en weer hoop en energie te voelen.

Als coach is het mijn ambitie om iemand te helpen om in zijn werk op een hoger niveau te functioneren en tegelijk meer diepgang te bereiken.

Door een creatieve, intensieve en afwisselende aanpak draag ik ertoe bij dat mijn clienten tastbare resultaten bereiken die lang doorwerken.

eva

Ik ben Eva van Broekhoven

Ik studeerde af in Tilburg als sociaal psycholoog. Doorliep een traineeshipjbij een bureau dat door advies en opleiding helpt bij veranderingsprocessen in de zorg.

Naast Myway Practice werk ik momenteel bij een ambulante GGZ-instelling, waar ik cliënten begeleid¬† bij het overwinnen van hun verslaving. Als part-time docent geef ik les op de Fontys Hogeschool, opleiding Commerciele Economie ( (Sociale psychologie, Gedrag & Organisaties, Groepsdynamica, Communicatievaardigheden).

Psychologische begeleiding vind ik geweldig werk.Het is prachtig om iemand een persoonlijke groei te zien doormaken. Mensen verder brengen in hun leven, dat is mijn doel.

Menselijk gedrag blijft me fascineren. Hoewel er grote overeenkomsten zijn tussen mensen, in hun gedrag en hun motieven, zijn er tegelijkertijd ook ontzettend veel verschillen. Ik wil daarom zoveel mogelijk inspelen op de persoon en zijn speciale behoeften. Ik probeer er achter te komen, wat de ‘gebruiksaanwijzing’ van iemand is, daar stem ik mijn begeleiding op af. Ik benader mijn clienten met oprechte betrokkenheid.

Ik pas een creatieve en actieve aanpak toe, waarin ik de cliënt stimuleer het beste uit zichzelf te halen. Naast inzicht gevende gespreksvoering pas ik cognitieve gedragstherapie toe, waarbij veel geoefend wordt in het dagelijks leven. Het vergroten van zelfkennis vind ik essentieel om te kunnen groeien. Dat is dus iets wat ik altijd in de therapie zal meenemen.